Bær et bælte med stil

Bær et bælte med stil

1. Find et flot bælte

Du kan besøge enhver tøjforretning, eller eksempelvis shoppe online hos www.billigebaelter.dk for at finde dit næste bælte. Hvis du ønsker at gå vintage, vil det være oplagt at besøge en genbrugsbutik. Du kan starte med blot ét bælte, for at sikre at det er det helt rigtige look til dig. 

2.Vælg et alsidigt bælte

Hvis du kun starter med ét bælte, så vælg i det mindste et der er alsidigt og som vil gå med det meste af dit tøj. Det kunne eksempelvis være et i læder, enten sort eller mørkbrunt, med et enkelt spænde. Alternativt er at udvide garderoben senere hen med flere bælter.

Vælg et alsidigt bælte

3. Være sikker at bæltet passer til dine bukser

Prøv et bælte på lige over dine bukser eller gennem løkkerne hvis du kan, med din skjorte gemt i (eller ikke, hvis du ikke putte). Et godt bælte passer ind i det midterste hul. Det skal føles stram - stram nok til at holde dine bukser op, men ikke så stramt, at man ikke kan trække vejret.

 Være sikker at bæltet passer til dine bukser

4. Giv bæltet lidt tid til at give sig

Et ny læderbælte kan være temmeligt stivt, og der vil typisk gå et par dage før bæltet former sig. Giv det tid til at blødgøre i overensstemmelse med din talje.

Give bæltet lidt tid til at give sig

5. Bær bæltet så meget som du kan

Bær et bælte såsnart du er iført bukser med bæltestropper. Om du kan lide det eller ej, forventes det at mænd bærer et bælte, især når de er på arbejde eller når de er velklædte. Selv hvis du ikke føler, at du har brug for et bælte til at holde dine bukser op - er et bælte stadig noget som "fuldender udseendet". Et bælte vil være en praktisk fordel - meget få mænd kan slippe afsted med uden at skulle trække deres bukser op mindst et par gange om dagen.

6. Elsk dit nye look

Efterhånden som du vænner dig til at bære et bælte, kan du begynde at få flere bælter af forskellige farver, typer, og materialer. Du kan eksempelvis få bælter, der er lavet af læder, brune eller sorte bælter, eller bælter, der er tykkere eller tyndere, afhængigt af hvad du ønsker.

Elsk dit nye look

2014-06-09 Home, Bælter for alle, Mænd 1705

Blog kategorier

Sammenlign
Forsæt med at købe Sammenlign

er blevet tilføjet på ønskelisten

Forsæt med at købe Mine ønsker