Kategorier

Hvis du leder efter en billig måde at accessorize dit tøj på, kan et bælte være svaret. Et velvalgt bælte kan tage et simpelt outfit og gøre det helt fantastisk. Det rigtige bælte kan også ændre konturerne af din figur, gøre at din talje og hofter syner større eller mindre.

 

Størrelsesguide:

 

Vi beskriver kort her, hvordan du vælger det rigtige bælte til netop din figur!


Vælg det bedste bælte : Hvis du har en kort overkrop

Det kan være en velsignelse at have en kort overkrop, da du sandsynligvis er velsignet med lange ben. Korte taljer ser bedst ud med tynde, smalle bælter, da de er mindre tilbøjelige til at overvælde din overkrop. Det hjælper også til at bære bælter så lave som muligt for at tilføje længde til torsoen. Et smalt bælte placeret lavt på hofterne giver illusionen af en længere torso. Undgå store voluminøse bælter, der kan overvælde din midterste del .

 

Vælg det bedste bælte : Hvis du har en lang overkrop

En lang torso giver masser af plads til et bælte i en større bredde. For at tilføje en illusion af længere ben, så bær dit bælte så højt på taljen som muligt, helst med højtaljede bukser. Prøv at matche farven på dit bælte til dine bukser til at give en lang, ubrudt linje fra taljen til hofterne. Ved at placere et bælte på en kjole eller en tunika lidt højere end din naturlige talje kan tilføje en illusion af længde til dine ben og fjerne opmærksomhed fra den lange overkrop. Gem de smalle bælter til dem med kortere taljemål.

 

Vælg det bedste bælte : Hvis du er petite

Store og voluminøse bælter kan overvælde en petite figur. Vælg smalle bælter til at fremhæve din figur uden at se alt for dominerende ud. For at give en illusion af større højde så bær en enkelt farve fra hals til tå med en koordinerende bælte og sko. Undgå at bære farvestrålende bælter eller bælter som står i kontrast til dit outfit.

 

Vælg det bedste bælte : Hvis du er buttet

Vælg et bælte der er ens i farve til dit outfit. Undgå brede bælter i kontrastfarver, som får din talje til at syne større. Hold spændet underspillet, så du netop undgår opmærksomhed omkring din talje. Nøglen til at fjerne fokus fra taljen er at holde det enkelt når det kommer til at vælge det rigtige bælte.

 

Huskeseddel:

Generelt bør dit bælte være omkring 4-5 cm større end din naturlige talje måling. Vær opmærksom på om bæltet passer gennem bæltestropper i de fleste af dine bukser. I almindelighed kan du ikke vælge forkert med et enkelt læderbælte i en bredde på bredde i ca.3-4 cm, helst i en mørk farve. Mørk og matte bælter med et enkelt spænde er naturligt slankende og har en tendens til at være den mest alsidige. Det kan være svært at bære et bredt eller farvestrålende bælte medmindre du er høj med en slank talje. Et velvalgt bælte bør give dig masser af alsidighed.


Sammenlign
Forsæt med at købe Sammenlign

er blevet tilføjet på ønskelisten

Forsæt med at købe Mine ønsker