Kategorier

Hvad er billigebælter.dk?
Vi er en webshop, som har valgt at have fokus på bælter. Vores ekspertise er læderbælter, bælter i højeste kvalitet, som vi forhandler til både mænd og kvinder. 

Hvornår blev billigebælter.dk stiftet?
Vi blev stiftet i juli 2013 og har siden set utrolig stor fremgang og interesse for vores bælter, og vi udvider derfor løbende vores sortiment.

Hvorfor er I billigere end andre?
Årsagen til at vi er billigere end mange andre forretninger og webshops, og en lang forklaring gjort kort er, at vi næsten 100 % har fokus på bælter, og drager fordel af gode indkøbsaftaler med vores faste leverandør. Med denne fordel er det muligt for os at prissætte bælterne billigere end konkurrenterne, hvilket vi vil dele med jer.

Hvorfor skal jeg/vi købe hos jer?

  • Vi har ekspertise i bælter.
  • Vi har stor fokus på kundetilfredshed og service.
  • Vi har billig fragt
  • Vi har som alle andre 30 dages fuld returret + vi kalder det fuldt tilfreds

Hold dig opdateret!
Vil du være først med nyheder omkring vores produkter? Vil du deltage i vores konkurrencer? Se hvad der rør sig hos os? Så like vores Facebook side og læs alt om vores gode råd og vejledning.

Hvad siger kunderne?
Vi elsker at få feedback fra vores kunder. Derved kan vi løbende forbedre vores service, og samtidig være med til at gøre et besøg hos os endnu bedre. Du er mere end velkommen til at give en anmeldelse på TrustPilot, eller på vores facebookside.


Sammenlign
Forsæt med at købe Sammenlign

er blevet tilføjet på ønskelisten

Forsæt med at købe Mine ønsker